Gymnasiesidefag – Københavns Universitet

Åbent Universitet > Gymnasiesidefag

Gymnasiesidefag

Hvis du mangler ECTS på dit gymnasiesidefag, kan du tage de manglende kurser som enkeltfag. Du kan også styrke din undervisningsprofil med et ekstra sidefag, som du kan læse på deltid ved siden af dit arbejde.

Sidefaget kan tages som enkeltstående kurser og du bestemmer selv, hvor mange ECTS, du ønsker at tage hvert semester. Det betyder, at du altid kan tage en pause i dit sidefagsstudie undervejs. For at læse et gymnasiesidefag skal du have en kandidatgrad. Vær opmærksom på, at hvis du har en kandidatgrad med hovedområde uden for humaniora forlænges kandidatsidefaget med 30 ECTS.

Vi tilbyder sidefag inden for følgende fag:Adgangskrav, opbygning og progression

Se hvem der kan læse et sidefag og sidefagets opbygning og progression. Sidefaget tages som enkeltstående kurser, enten som aftenundervisning eller via tompladsordningen (dagskurser)

Læs mere om sidefag på deltid, kurser og aften- eller dagsundervisning.

Kompetencevurdering

Åbent Universitet kan ikke vurdere, hvilke kurser du mangler for at opnå faglig kompetence til at undervise i gymnasieskolen. Det er Rektor eller en fagkonsulent på gymnasieskolerne, som skal vurdere hvad du mangler for at opnå faglig kompetence til at undervise.