Praktiske oplysninger

Herunder finder du forskellige praktiske oplysninger, som du kan få brug for som studerende ved Åbent Universitet.

Ved system- og IT-problemer kan du med fordel ringe til KU IT-Supporten på tlf. 35 32 32 32.

 

 

 

 

Er det første gang, du skal studere ved Åbent Universitet, får du, når din betaling er registreret, tilsendt et pinkodebrev med login-oplysninger til KU's IT-systemer. Herefter kan du logge på KUnet og uploade et billede via punktet Selvbetjening ID kortbillede. Derefter får du tilsendt et studiekort. Du kan også logge på KUnet med NemID. Læs mere om studiekort.

Bemærk, at der kan gå op til 5 hverdage før din betaling er registreret i vores systemer.

Modtager du ikke et brev, eller har du andre problemer, kan du kontakte KU-IT Support.

 

 

For at kunne parkere på Søndre campus, skal du registrere din bil via dette link. Du skal have betalt kursusgebyret og dermed have en åben indskrivning på Københavns Universitet. Du skal registrere din bil hvert semester. 
Det er ”Din parkering”, som kontrollerer parkeringsområderne på Søndre Campus, og er din bil ikke registreret, er der risiko for, at du får en bøde. Når din bil er registreret, er det gratis at parkere.

Øvrige parkeringsforhold
Karen Blixens Vej har tre-timers-parkering - kontrolleres af Københavns Kommune.  Njalsgade har parkometerparkering - kontrolles af Københavns Kommune.

 

 

Du modtager din faktura i din e-boks, eller den vil blive sendt til din arbejdsgiver, hvis du har angivet dette. Hvis du ikke modtager en faktura, bedes du skrive til os og oplyse kursusnavn og KU-brugernavn, så vi kan fremsende en ny. Skriv til aabent@hum.ku.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pensum og litteratur bliver tilgængeligt i KUs digitale læringsplatform, Absalon, inden semesterstart. Det er underviser/instituttet, der er ansvarlig for at lægge materialet ud. Du tilgår Absalon via KUnet, og du kan lære mere om Absalon her.

Undervisningsmaterialet kan både være i digitalt format, bøger eller kompendier (sælges via Campus Print).

 

 

 

 

 

 

Som studerende ved Åbent Universitet er der en række forskellige IT-systemer, som du skal bruge. Læs mere om de forskellige IT-systemer.

Har du brug for hjælp til at logge på KUnet, kan du læse mere her: https://it.ku.dk/hjaelp-til-login/