25. april 2019

Og vinderen er…

Konkurrence

Vi vil gerne sige tak til alle, der har deltaget i Åbent Universitets brugerundersøgelse. Vi har nu trukket en vinder.

For at lære jer kursister bedre at kende, har vi udsendt en brugerundersøgelse til alle kursister på nuværende semester . Som tak for hjælpen udlovede vi et kursus til en tilfældig respondent. Og vinderen af konkurrencen er Carina, der læser aftenkurser på filosofi. Hun arbejder til daglig som laborant, og tager kurser på Åbent Universitet af ren interesse – for at udvide horisonten. Hun har lige afsluttet Argumentationsteori og metode, og da Åbent Universitet kontakter hende pr. telefon, beskriver hun kurset som ”en øjenåbner”, der ikke kun interessent som filosofisk teoretisk fag, men også er praktisk orienteret og taler ind i mange aspekter af samfundet i dag.